top of page

DEVOLUCIONS

Mundowalkie.com a acceptarà les devolucions dels productes fins a 14 dies naturals des de la recepció del producte, tret que hagin estat manipulats o modificats per l'usuari.

Abans d'enviar cap article, cal que us poseu en contacte amb Mundowalkie.com . indicant-nos el número de comanda i les seves dades completes (nom, adreça, telèfon i e-mail de contacte). Posteriorment ens posarem en contacte amb vostè per telèfon, whasapp o email indicant-li si la seva devolució és acceptada o no.

Si és acceptada la devolució, se li indicarà on haurà de remetre aquesta devolució.

En cas de producte defectuós, Mundowalkie.com procedirà, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari. Mundowalkie.com respon de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys.

Reclamacions sobre el material rebut
En cas de rebre el paquet de material amb signes d'haver estat manipulat o colpejat, indiqueu-ho a l'albarà del transportista i reviseu la mercaderia en presència d'aquest, no signeu l'albarà sense haver indicat aquestes incidències tot i comprovar que efectivament el seu material sembla estar en perfectes condicions.

Si després de revisar l'enviament del vostre material observeu diferències entre el material rebut i l'albarà d'enviament, feu-nos-ho saber immediatament, indicant el número d'albarà i detallant les diferències indicades, si us plau, indiqueu també un tel. de contacte perquè sigui més àgil la gestió si cal.

FORMA D'ENVIAMENT DE MATERIAL

1. Truqueu-nos per informar-nos de l'enviament i us donarem les pautes per procedir a l'enviament

2. Protegiu el producte ficant-lo en una caixa o sobre encoixinat. No us oblideu d'introduir la còpia de la factura. Si us plau per evitar que el producte pateixi danys al transport ajustar bé el contingut del paquet, omplint els buits que puguin quedar amb paper.

3. Tanqueu la caixa i apliqueu cinta adhesiva perquè no s'obri durant el transport.

bottom of page